OROSHAZA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Orosháza 2020.09.04
Orosháza 2020.09.04

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Orosháza 2020.09.18.
Orosháza 2020.09.18.
Orosháza 2020.09.11.
Orosháza 2020.09.11.
Orosháza 2020.09.04
Orosháza 2020.09.04
12345...
»
Hat fiatal művész vehette át a színház- és filmművészeti Junior Prima Díjat Szuperinfó Hírek - Azokat a harminc év alatti művészeket jutalmazzák, akik korosztályuk legjobbjai.
Mozart és Beethoven művei szólalnak meg a Duna Palotában Szuperinfó Hírek - A vasárnapi fellépésre a belépés ingyenes.
AM: célegyenesbe fordultak a KAP reform tárgyalásai Brüsszelben Szuperinfó Hírek - Az uniós mezőgazdasági miniszterek a legfontosabb fennmaradó vitás kérdéseket vitatták meg szeptember 21-i ülésükön.
Megduplázódott a támogatási igények száma Szuperinfó Hírek - A kérelmet benyújtók között legtöbb a magánszemély.
Hivatalos: a Lokiban folytatja Dzsudzsák Balázs Szuperinfó Hírek - A 108-szoros magyar válogatott futballista, Dzsudzsák Balázs hazatért a DVSC-hez.
MNB: a 0,60 százalékos alapkamat támogatja az árstabilitást Szuperinfó Hírek - Az alapkamat 0,60 százalékos szintje fenntartható módon támogatja az árstabilitást, a pénzügyi stabilitás megőrzését és a gazdasági növekedés helyreállítását –…
Létrehozták az építőipari akciócsoportot (videó) Szuperinfó Hírek - A Gazdaságvédelmi Operatív Törzs ülésén döntöttek a gyorsabb és egyszerűbb hatósági eljárásokról, a beruházások gyorsításáról.
A kereskedelem kimászott a gödörből a nyáron Szuperinfó Hírek - A tavaszi visszaesés után a kereskedelem „kimászott a gödörből”, és a nyáron elérte az előző év azonos időszakának szintjét – mondta Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára kedd reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
Strucchús is akadt a zárolt csongrádi húsüzemben (videó) Szuperinfó Hírek - Csaknem 13 tonna húskészítményt vont ki a forgalomból a Nébih.
Gyakorlott rádiós ül az Origo mikrofonja mögé Szuperinfó Hírek - Az utóbbi években egyre népszerűbbek a podcastek a világban és Magyarországon is. Az Amerikai Egyesült Államokban például a lakosság 30-40%-a…
A legnagyobb filmfesztiválok filmjeit is megnézhetjük a Mozinet Filmnapokon Szuperinfó Hírek - Október 22. és 25. között rendezik meg a X. Mozinet Filmnapokat Budapesten a Puskin moziban és 14 további magyarországi városban;…