OROSHAZA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Orosháza 2020.05.08
Orosháza 2020.05.08
«
...34567...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Orosháza 2020.05.29
Orosháza 2020.05.29
Orosháza 2020.05.29
Orosháza 2020.05.29
Oroshaza 2020.05.22.
Oroshaza 2020.05.22.
12345...
»
Minden eddiginél többen kérték márciusban a csokot Szuperinfó Hírek - A Családvédelmi Akcióterv felfuttatta az otthonteremtési programot is.
Az élre törhet a babaváró hitel Szuperinfó Hírek - A támogatott konstrukciónál nincsenek jelei a visszaesésnek.
Gólfesztivált rendezett a ZTE Kaposváron Szuperinfó Hírek - A vendégcsapat 6-0-ra verte meg az utolsó helyezett Kaposvárt.
Zenei válogatással is várja a gyerekeket a Müpa Szuperinfó Hírek - Zenei válogatással, kreatív ötletekkel, előadásokkal és letölthető foglalkoztatófüzettel várja a hétvégén a gyerekeket a Müpa.
Mintegy 1,3 milliárdból újulhatnak meg a hévízi magánszálláshelyek Szuperinfó Hírek - Ez több mint 3 ezer szoba korszerűsítését jelentheti.
Új művek komponálására hívják a fiatal magyar zeneszerzőket Szuperinfó Hírek - Új művek komponálására hívja a 18-35 év közötti magyar zeneszerzőket a Magyar Művészeti Akadémia, a Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti…
Egy hajszál választja el a magyar versenyt a Pro Series-kvalifikációtól Szuperinfó Hírek - Az augusztus 29-től szeptember 2-ig sorra kerülő Tour de Hongrie célja változatlanul a Pro Series-sorozat kritériumainak teljesítése – az országúti kerékpáros viadal versenyigazgatója szerint.
Egyre népszerűbb a munkahelyteremtő bértámogatás Szuperinfó Hírek - Már több mint 3000 munkavállaló után igényelték a cégek – közölte az innovációs és technológiai miniszter.
Szarka Tamás: június 4-én szóljon a nemzeti összetartozás himnusza világszerte! (videó) Szuperinfó Hírek - A tavalyihoz hasonlóan idén is arra buzdítanak mindenkit, énekeljük közösen a Kézfogást!
Újraindult a kajak-kenu Magyarországon Szuperinfó Hírek - A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnökségének felkérésére Hüttner Csaba és Weisz Róbert szövetségi kapitány már júniusra beterjeszti a tokiói olimpiáig,…
Etetőszékeket, utazóágyakat kellett kivonni a forgalomból Szuperinfó Hírek - A kormány a fogyasztóvédelem központi elemének tekinti a családok védelmét, ezért továbbra is szigorúan ellenőrzi a forgalomba kerülő termékeket –…