OROSHAZA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

2022.09.30
2022.09.30
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Oroshaza 2022.08.19
Oroshaza 2022.08.19
Oroshaza 2022.08.12
Oroshaza 2022.08.12
Oroshaza 2022.08.12
Oroshaza 2022.08.12
Szijjártó: újabb közvetlen légijárat indul Budapest és Szöul között Szuperinfó Hírek - A Budapest és Szöul közötti közvetlen légijárat indítása kihatással lehet egész Magyarország gazdasági teljesítményére, a magyar-dél-koreai kapcsolat fizikailag is szorosabbá…
Júliusban rendezik a jövő évi Visegrád 4 kerékpárversenyt Szuperinfó Hírek - A viadal Magyarország legmagasabb besorolású egynapos férfi profi versenye.
Varga Mihály: rekord értékesítéssel indultak az új állampapírok (videó) Szuperinfó Hírek - Az első két napban 300 milliárd forint értékben vásároltak a családok az állampapírokból, amelyek 11 százalék feletti kamatozású, biztonságos, kamatadómentes,…
Újabb mérföldkőhöz érkezett a Nemzeti Atlétikai Központ építése (videó) Szuperinfó Hírek - A budapesti szabadtéri világbajnokságot 2023. augusztus 19. és 27. között rendezik meg.
Megszületett a megállapodás Magyarország történetének legnagyobb beruházásáról Szuperinfó Hírek - Ez a hatalmas beruházás hozzásegít minket ahhoz, hogy az európai recesszió dacára se kelljen feladni alapvető gazdaság- és társadalompolitikai céljainkat,…
Őcsény lovasa nyerte a 15. Nemzeti Vágtát Szuperinfó Hírek - Németh János, Őcsény lovasa nyerte Galaxy nevű lovával a 15. Nemzeti Vágta döntőjét vasárnap a budapesti Hősök terén.
Meghalt Szakcsi Lakatos Béla Szuperinfó Hírek - A Nemzet Művésze nyolcvan éves volt.
Újabb rangos nemzetközi elismerést kapott a Magyar Zene Háza Szuperinfó Hírek - A Magyar Zene Háza elnyerte az Európa vezető új turisztikai attrakciója 2022 címet az idegenforgalmi ágazat Oscarjaként emlegetett World Travel Awards versenyen - tájékoztatta az intézmény vasárnap az MTI-t.
MEKH: 2021-ben 11,06 milliárd köbméter földgázt fogyasztott Magyarország Szuperinfó Hírek - Tavaly a hazai felhasználók által elfogyasztott földgáz mennyisége elérte a 11,06 milliárd köbmétert, a lakossági fogyasztók 12 százalékkal több földgázt használtak fel, mint 2020-ban, ez idő alatt a nem lakossági felhasználás 4 százalékkal nőtt – közölte a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) kedden az MTI-vel.
A Lord együttes előtt tiszteleg a Magyar Posta Szuperinfó Hírek - A hazai viszonylatban páratlan postabélyeg-széria múltjáról, jelenéről és jövőjéről faggattuk az ötletgazdát, Bese László Jozét.
Az Újpest simán legyőzte a Kisvárdát, a DVSC új edzője győzelemmel mutatkozott be, a Vasas pedig továbbra is nyeretlen Szuperinfó Hírek - Az Újpest 4-0-ra legyőzte a Kisvárdát a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának első szombati mérkőzésén. A Debreceni VSC már…