OROSHAZA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Orosháza 2021.12.03
Orosháza 2021.12.03
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Oroshaza 2019.12.06
Oroshaza 2019.12.06
Oroshaza 200117
Oroshaza 200117
2021.05.28.
2021.05.28.
Megalapításának 210. évfordulóját ünnepli a Pannon Filharmonikusok Szuperinfó Hírek - A jubileumi esteken egy koncertparfümöt is bemutatnak, amelyet Bálint Csabával alkotott az együttes.
Egyetlen szaloncukor akadt fenn az ellenőrök szűrőjén Szuperinfó Hírek - Az ünnepi édességből is annyit kell kapniuk a vásárlóknak, amennyit a csomagolás szerint kifizetnek.
Varga Mihály: 230 milliárd forintnyi pályázat indul a vidéki településeknek (videó) Szuperinfó Hírek - A helyi gazdaságfejlesztést, a szociális célú lakásépítést, az útfejlesztést és a helyi egészségügyi fejlesztéseket célozzák a mostani felhívások.
Lezárult a turisztikai ügynökség Magyarországot külföldön népszerűsítő projektje Szuperinfó Hírek - A cél új piacok elérése és a vállalkozások piacra jutásának elősegítése volt.
Nagy István: új elemekkel bővült a Hungarikumok Gyűjteménye és a Magyar Értéktár Szuperinfó Hírek - Elmondta, az eddigi 79 hungarikum mellé három új került a bizottság döntése értelmében.
Most Schäfer András állította kihívás elé Kempf Zozót és Henry Kettnert (videó) Szuperinfó Hírek - Majdnem rosszul lett a Limit című videosorozat egyik műsorvezetője a nehéz feladat teljesítése során.
Újra lehet jelentkezni a Drónirányító és drónadatelemző továbbképzésre Szuperinfó Hírek - A hallgatók nemcsak a biztonságos drónüzemeltetést, hanem a drón által szerzett adatok elemzését is megtanulják.
Pitti Katalin operaénekesnő 70 éves Szuperinfó Hírek - Az operairodalom legnagyobb lírai szopránszerepeit énekelhette-játszhatta el.
Nyolcmilliárd forintos keretösszeggel nyílt meg újra a Gyorsítósáv Szuperinfó Hírek - Ismét elérhetővé vált a hazai egyetemek és vállalkozások tudáskapacitásából, szellemi tulajdonából magas hozzáadott értékű új termékek és eljárások előállítására ösztönző…
A bosnyákokkal kezdenek a magyarok Kölnben Szuperinfó Hírek - A 41. Eb négy házigazdája Németország, Csehország, Olaszország és Georgia lesz 2022. szeptember 1. és 18. között.