OROSHAZA.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Orosháza 2021.09.24
Orosháza 2021.09.24
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Orosháza 2021.07.22.
Orosháza 2021.07.22.
Orosháza 2021.07.09.
Orosháza 2021.07.09.
Orosháza 2021.06.25.
Orosháza 2021.06.25.
«
...23456...
»
Színes programkínálattal várják a látogatókat a nyitóhétvégén Szuperinfó Hírek - Kutyás és lovas programokat, solymász- és íjászbemutatót, vadászkürtbajnokságot tartanak, délutánra pedig koncerteket szerveznek mindkét nap.
A szakértő szerint meglepetés a Moody’s felminősítése (videó) Szuperinfó Hírek - Ez erős és világos visszajelzés a magyar gazdaságpolitikának – közölte Varga Mihály.
Számos magyar alkotás kápráztatja el a közönséget a Filmtettfeszten Szuperinfó Hírek - Többek között Enyedi Ildikó új filmjét, A feleségem történetét láthatják az érdeklődők.
Felminősítette Magyarországot a Moody’s Szuperinfó Hírek - A Moody's Investors Service nemzetközi hitelminősítő az eddigi Baa3 -ról egy fokozattal Baa2 -re javította a magyar államadós-osztályzatot.
Újabb külföldi piacokra lépett az MVM Partner Szuperinfó Hírek - Három új külföldi villamosenergia-piacra lépett be az MVM Partner Zrt., az MVM Csoport villamosenergia-nagykereskedője.
Budapest mellett idén Veszprémben is lesz Kávéházak Éjszakája Szuperinfó Hírek - A két várost magába foglaló rendezvénysorozaton zenei koncertek, könyvbemutatók, irodalmi beszélgetések kávészakmai, illetve kóstolóprogramok lesznek.
Az új technológiák a magyar gazdaságot szolgálják Szuperinfó Hírek - Az a célunk, hogy a világ ipari termelését meghatározó technológiai trendek Magyarországon ne csak megjelenjenek, a fejlesztés és a gyártás is itt valósuljon meg, hogy mindez a magyar gazdaságot szolgálja – mondta Palkovics László.
Interaktív kiállítás nyílt Albert Flórián emlékére a Groupama Arénában Szuperinfó Hírek - A színvonalas és látványos kiállítás ünnepélyes pénteki megnyitóján megjelent a legendás játékos fia, ifjabb Albert Flórián, valamint unokája, Albert Flórián Patrik.
Versantológiákkal ünnepli a V4-eket a Petőfi Kulturális Ügynökség Szuperinfó Hírek - Mintegy 107 költő verse 40 műfordító tolmácsolásában olvasható a frissen megjelent gyűjteményekben.
Tudja meg, hogyan vadásztak a reneszánsz korban! Szuperinfó Hírek - Reneszánsz vadászrajzokból nyílik kiállítás a Szépművészeti Múzeumban.
Megkezdődtek az őszi betakarítási munkák Szuperinfó Hírek - Csaknem 1,8 millió hektáron történik a növényi kultúrák betakarítása.